Over SuDo Patterning  


De korte, meer populaire naam van Suggestion Domain Patterning® is
SuDo Patterning®.

SuDo Patterning® verschaft vernieuwend inzicht over significante domeinen die in ons karakter liggen verborgen en die ons in staat stellen om ons eigen onafhankelijke instrument voor manifestatie te zijn. 

In essentie gaat SuDo Patterning® om Soul Fulfillment.
Leven en werken met anderen vanuit de kracht van uw bezieling, in direct contact met uw kern en uw oorspronkelijke identiteit. 

In SuDo Patterning® trainingprogramma's worden de belangrijkste invloedssferen in uw geest, helder neergezet en inzichtelijk gemaakt. Tegelijkertijd ontvangt u specifieke, stap voor stap aanwijzingen, methoden en technieken voor gewenste of noodzakelijke aanpassing en verandering. Het stelt u in staat om uzelf hernieuwd te verbinden met uw persoonlijke eigenschappen en een dieper bewust besef van wie u bent in uw kernidentiteit.

Zodra u de grondslag van SuDo Patterning® kent en begrijpt, zult u automatisch veel meer waardering opbrengen voor de aantrekkelijke, bezielende kracht van uw persoonlijkheid en individuele genialiteit, waarmee u uw eigen wereld van mogelijkheden verder zult uitbreiden.